Заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров и народният представител от ПГ

...
Заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров и народният представител от ПГ
Коментари Харесай

БСП се срещна със синдикатите на пожарникарите и работещите за спешен телефон 112

Заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров и националният представител от ПГ „ Българска социалистическа партия за България “ Иван Иванов се срещнаха със синдикатите на пожарникарите и спасителите и на работещите в Дирекция „ Национална система 112 “ към Министерство на вътрешните работи.
Синдикатите благодариха за дългогодишната взаимна работа и за поддръжката за настояванията им за нарастване на заплатите на работещите в Министерство на вътрешните работи. Благодариха и за импортирания от парламентарната група на Българска социалистическа партия закон за Министерство на вътрешните работи, който бе признат на първо чете и който, по техните думи, изцяло дава отговор на упованията им.
На срещата бяха разисквани измененията сред първо и второ четене на двата закона. Социалистите заявиха цялостна поддръжка за справедливите претенции на чиновниците и още един път потвърдиха позицията си, че е нужна цялостна промяна в системата на Министерство на вътрешните работи. >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР