Заместник-председателят на 49-ото Народно събрание и депутат от парламентарната група

...
Заместник-председателят на 49-ото Народно събрание и депутат от парламентарната група
Коментари Харесай

ПП-ДБ излизат заедно и на европейските избори?


Заместник-председателят на 49-ото Народно заседание и народен представител от парламентарната група на ПП-ДБ Никола Минчев е подготвен да се откаже от през март месец по време на ротацията. Причината - ще е лидер на листата на " Продължаваме промяната " на

Минчев изясни пред публицисти в коридорите на Партийния дом, че " Продължаваме промяната " подхождат много съществено към идните европейски избори. Целта на Политическа партия е да създадат една сериозна листа за европейските избори , с цел да могат да имат съществено посланичество в европарламента.

Запитан дали самичък е взел решението си да е лидер на евролиста, а не ръководител на Народното събрание, Никола Минчев посочи, че решенията в " Продължаваме промяната " са взаимни и не се взимат еднолично.
 Политическа партия и Демократична България дружно отлепят копитата на статуквото
Политическа партия и Демократична България дружно отлепят копитата на статуквото

Регистрираха се с 9999 подписа

На въпрос на News.bg дали Политическа партия ще се явят дружно с " Демократична България " на европейските избори, Минчев съобщи, че това е въпрос на диалози сред Политическа партия и Демократична България.

Моето персонално мнение е, че би било добре както и на локалните избори се явихме дружно, по този начин и на европейските избори да покажем единение, сподели той, като загатна, че ПП-ДБ може дружно да се явят дружно на европейските избори през лятото.

По тематиката за ротацията в Народното събрание и дали депутатът от ПП-ДБ Никола Минчев ще стане евродепутат, напълно сбито и в границите на няколко секунди Атанас Атанасов съобщи, че на всеки ще бъде открито място по слънцето.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР