Заместник-председател на Общински съвет в София и член на Възраждане“

...
Заместник-председател на Общински съвет в София и член на Възраждане“
Коментари Харесай

Общински съветник на “Възраждане“ нахлу с маска в Столична община, свали знамето на Украйна

Заместник-председател на Общински съвет в София и член на „ Възраждане “ се нахлул в постройката на Общината, с цел да смъкна знамето на Украйна, което виси в символ на взаимност на фасадата на постройката. Последното е сложено там с законно решение на целия СОС. Борислав Иванов носел обирджийска маска, с цел да скрие лицето си. Той обаче не счел действието си задоволително срамно и се похвали с него в обществените мрежи.
Прочетете още
„ Ще го смъква, когато желая Аз, а не, когато Вие го дадете! Госпожо кмет, идвайте в точния момент на работа “, гласи обявата на Иванов във фейсбук.



Абсурдното държание не общинския консултант имаше своите последици: 

" Предадох отчет, с който желая оставката на господин Иванов, както като зам.-председател на Общински съвет, по този начин и като ръководител на комисията по публичен ред и сигурност. Неговото държание е изцяло неприемливо ", това разяснява ръководителят на Общински съвет Георги Георгиев.

Скоро по-късно изказване даде и самият Борислав Иванов. Той съобщи, че ще подаде желаната от Оценка за съвместимост оставка.

„ Аз държа на достойнството и ще удовлетворя настояванията на болшинството. Преди малко бях в 5-то районно управление (на МВР), с цел да обясня постъпката си. Никога не ми е била значима позицията на общински консултант, изкарал съм два мандата. Ако би трябвало да ме се отнеме за това, че направих нещо непременно, аз съм подготвен. Ако изгубя кариерата си поради това, дано я изгубя. Ще отида да си намеря работа на друго място “.

Той съобщи, че действието му няма директна връзка с проруска позиция. Причината за това било съществуването на знаме на непозната народност. „ Свалянето беше мой проект и потвърдих, че мога да го направя “.

Той удостовери, че е нахлул в постройката с оръжие – състезателен еърсофт револвер, който не може да убива, само че може да наранява.

Подаден за това сигнал в полицията Иванов дефинира като „ долни клевети “. Носех го на ремонт. Г-н Бонев /бел.ав.Борис Бонев/ беше бръкнал в раницата ми “, добави Иванов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР