Заместник-началникът на пътна полиция – ГАИ в окупирания украински град

...
Заместник-началникът на пътна полиция – ГАИ в окупирания украински град
Коментари Харесай

Партизани взривиха заместник-шефа на пътната полиция в окупирания Бердянск -

Заместник-началникът на пътна полиция – ГАИ в окупирания украински град Бердянск Александър Колесников е бил погубен при офанзива на членове на украинската опозиция, оповестиха представители на локалната администрация в рускоезичните социалки. Новината за случая беше доказана РИА Новости.

Колесников е бил взривен до служебния си автомобил със самоделно устройство. Експлозията е станала наоколо до почивната база „ Криворожки миньор “. Полицаят е минавал с брандирана полицейска „ Тойота Лендкруизър “, когато е задействана адската машина. Експлозивът е бил закачен на дърво на височина към 3 метра, а взривното устройство е било напълнено с железни предмети, тъй че да нанесе оптимални провали. Първоначално от окупационната администрация в Бердянск оповестиха, че Колесников е ранен, само че към 16 часа локално време РИА Новости заяви, че е умрял от раните си.

През последните четири дни това е третото нападение против представител на окупационните управляващи на окупираните от Русия територии на Украйна.
На 23 август в Херсонска област беше взривен назначенията от руснаците заместник-ръководител на департамента за вътрешна политика Игор Телегин. Макар и с голям брой ранения Телегин е оживял.

На 24 август в, както се показва украинската страна, „ краткотрайно окупираното “ населено място Михайловка в Запорожка област вследствие на взривяване на автомобила му е умрял проруският началник на селото Иван Сушко.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР