Заместник-министърът на земеделието и храните доц. Деян Стратев сключи договор

...
Заместник-министърът на земеделието и храните доц. Деян Стратев сключи договор
Коментари Харесай

Зам.-министър Стратев сключи договор на стойност 216 161 лева по ПМДР 2014 - 2020

Заместник-министърът на земеделието и храните доцент Деян Стратев подписа контракт на стойност 216 161 лв., финансиран по Програмата за морско дело и риболовство 2014 - 2020 година Одобреният претендент е „ Мичик " ООД. Подпомагането е по размер 5.4 „ Преработване на продуктите от лов на риба и аквакултури ".

Основна икономическа активност на компанията е преправка и консервиране на риба и рибни артикули. Съществена роля във фирмената тактика за развиване е отделена на постигането на стабилно развиване посредством запазване на околната среда и повишение на ресурсната успеваемост. Този аспект намира необятно отражение във сегашното планово предложение, което е ориентирано към рационализация на съществуващо рибопреработвателно дружество, което се намира на територията на с. Слънчево, област Варна. Инвестицията планува създаване на фотоволтаична електрическа апаратура.

С реализацията на плануваната инвестиция се чака генерираната електрическа енергия да покрие до 40% от годишната консумация на предприятието.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР