Заместник-министърът на външните работи Велислава Петрова прие председателя на Дружеството

...
Заместник-министърът на външните работи Велислава Петрова прие председателя на Дружеството
Коментари Харесай

Зам.-министър Петрова прие председателя на ДООНБ и българските младежки делегати към ООН

Заместник-министърът на външните работи Велислава Петрова одобри ръководителя на Дружеството за Организация на обединените нации в България дипломат Владимир Сотиров, основния секретар на организацията Розалина Недкова и актуалните български юношески делегати към Организация на обединените нации Мария Бадева и Ангел Митков.

Заместник-министър Петрова се срещна детайлно с актуалните действия на Дружеството и препотвърди дългогодишната институционална поддръжка на Министерството на външните работи към организацията. Тя оцени високо целите на българските юношески делегати към Организация на обединените нации и устойчивия образец на програмата като една от най-хубавите практики на младежко овластяване в международен мащаб.

Посланик Владимир Сотиров открои взаимоотношението сред Министерство на външните работи и управляваната от него организация като извънредно ползотворно за младежите и известността на Организацията на обединените народи в България. От своя страна българските юношески делегати към Организация на обединените нации обявиха, че мандатът им реализира опция за дейно показване на младежите на национално и интернационално равнище.

Понастоящем протича състезанието по асортимент и селекция на идващото потомство юношески делегати към Организация на обединените нации:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР