Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и Ръководител на УО

...
Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и Ръководител на УО
Коментари Харесай

Зам.-министър Иванова ще представи в Благоевград новия подход в регионалното и трансграничното развитие

Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството и Ръководител на Управляващ орган на Оперативна програма “Регионално развитие” Деляна Иванова ще бъде в Благоевград за разяснителна среща на тема  „ Новият метод в районното и трансграничното развиване 2021-2027 година “

Форумът, хазаин, на който е Община Благоевград, в лицето на кмета Илко Стоянов, ще се организира на 30 май от17.30 часа в зала „ 22 септември “. В рамките на събитието ще бъде показана информация за опциите за подготовка и финансиране на планове в ЮЗР и плануваните средства за това по Програма „ Развитие на районите “ 2021-2027 година и НПВУ. Ще бъде показана настояща информация за подготовката на новия програмен интервал 2021-2027 и цели на Програма за развиване на районите. Ще бъде презентиран и районния метод при подбора и финансирането на предпочитани вложения по места. В рамките на срещата ще бъде разяснена и информация за спомагателни благоприятни условия за поддръжка на районното развиване – финансиране по Програмите за трансгранично съдействие 2021-2027 година По време на срещата ще бъде подложен акцент и върху обсега и поддръжката по Националния проект за възобновяване и резистентност в подтекста на реализиране на уравновесеното и стабилно развиване на районите.

Целта на форума е реализиране на по-широка осведоменост на обществото за опциите, които има през новия програмен интервал.

В събитието е планувана и полемика.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР