Заместник-министърът на образованието обясни, че за децата в пострадалите от

...
Заместник-министърът на образованието обясни, че за децата в пострадалите от
Коментари Харесай

98% от учебните заведения са готови за зимата frognews.bg

Заместник-министърът на образованието изясни, че за децата в потърпевшите от наводнението обитаеми места е обезпечен транспорт до други близки образователни заведения и детски градини. Гайдарова разяснява и възможна енергийна рецесия и по какъв начин това ще се отрази на учебните заведения.

 

„ Категорично Министерството на образованието и науката пазят тезата, че не трябва да има ваканции, които са вследствие на липса на отопление. Ние сме се подготвили също с информация по отношение на това какви са били изразходваните запаси предходната година за отопление, с цел да можем да предвиждаме за актуалната според от сините, които идват.

 

А все още 98% от образователните заведения са декларирали подготвеност за отоплителния сезон. Другите 2% са в развой на приготовление. Те са повече свързани с съществуване на локално отопление, само че ние мониторираме процеси и поемаме този ангажимент при нужда след разбор на бюджета да се направи нужното финансиране “, сподели зам.-министърът на образованието.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР