Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов присъства на откриването

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов присъства на откриването
Коментари Харесай

Зам.-министър Андонов откри спортен панаир във Видин, част от Европейска седмица на спорта #BeActive

Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов участва на откриването на спортния панаир във Видин, който е част от самодейността Европейска седмица на спорта #BeActive.

В събитието се включиха 13 спортни клуба, които демонстрираха на присъстващите 9 разнообразни типа спорт - футбол, волейбол, лека атлетика, битка, бокс, джудо, самбо, кану-каяк и културизъм.

"За шеста поредна година Министерството на младежта и спорта провежда Европейска седмица на спорта, с цел да може от ден на ден младежи и деца да се допрян до магията на спорта. Нека всеки да избере своя спорт и да спортуваме на всички места и когато и да е ", сподели Андонов в своето одобрение.

Кметът на община Видин доктор Цветан Ценков благодари на ММС за оказаната поддръжка при провеждането на самодейността в града. На спортния панаир участваха и заместник-кметовете Борислава Борисова, Десислава Тодорова и Светослав Скорчев, началникът на РУО - Видин и член на Постоянната комисия по обучение, просвета и просвета Веселка Асенова и ръководителят на Постоянната комисия за работа с децата, младежта, спорта и туризма към Общински съвет - Видин Наталия Милкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР