Заместник- кметът по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград

...
Заместник- кметът по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград
Коментари Харесай

На официална пресконференция бяха представени участниците в VI Международен футболен турнир „Купите на Община Благоевград“

Заместник- кметът по просвета и филантропични действия на община Благоевград Христина Шопова показа участниците в VI Международен футболен шампионат „ Купите на Община Благоевград “ по време на публична конференция.

На срещата участваха Александър Кабзималски- ръководител на Оценка за съвместимост на БФС- Благоевград, Венко Попов-управител на ОФК „ Пирин “, както и всички треньори на тимовете участници, оповестиха от общината.
 viber-image2  3  viber-image1
„ Събитието „ Купите на Община Благоевград “ се наложи в Календара на Българския футболен съюз и сме горди с него, тъй като всяка година тук мерят сили едни от най- положителните тимове освен от България, само че и от цяла Европа. Тази година за нас е чест, че имаме нов участник -ФК “Бенфика “- Португалия, които имат една доста мощна школа “, сподели зам.-кметът Христина Шопова и благодари на тима, че са приели поканата, защото те посещават едни от най- огромните шампионати.

„ Благодаря и на нашите обичайни участници от ФК „ Динамо Загреб “, Хърватия, ФК „ Войводина, Сърбия, ФК „ Апоел “, Кипър, ФК „ Цървена звезда “, Сърбия, ОФК „ Пирин “, ПФК „ ЦСКА “, ПФК „ Славия “, добави зам.-кметът Христина Шопова. Тя заяви, че заради това, че през днешния ден е ден, разгласен за Национален печал, формалното разкриване на VI издание на Международния футболен шампионат ще се организира на следващия ден (28 август), от 13.00 часа на площад „ Македония “. Заместник- кметът Христина Шопова разясни и елементи към провеждането на спортната част. „ Надяваме се за поредна година да се организира един добър шампионат, младежите да премерят сили и най- положителния да вземе „ Купите на Община Благоевград “, добави зам.-кметът Христина Шопова като с изключение на триумф на участниците, прикани за великодушие.

Срещите стартират в 09.00 часа с дуела на ПФК „ ЦСКА “ и ОФК „ Пирин “. В борба ще влязат и тимовете на ФК „ Войводина “ и ФК „ Бенфика “. На терена ще се срещнат и тимовете на ПФК „ Славия “ с ФК „ Апоел “. Сили ще премерят и футболистите от ФК „ Цървена звезда “ против футболистите от ФК „ Динамо Загреб “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР