Заместник-кметът община Ковачевци, Иво Симеонов, пречи на тренировките по футбол

...
Заместник-кметът община Ковачевци, Иво Симеонов, пречи на тренировките по футбол
Коментари Харесай

Заместник-кмет пречи на млади футболисти да тренират

Заместник-кметът община Ковачевци, Иво Симеонов, пречи на тренировките по футбол на деца на стадион Димитровец, възмущават се поданици и локални футболни деятели, осведоми Gong.bg.

Треньорът на мъжкия тим на Димитровец - Ковачевци, Явор Йорданов, показа, че тимовете от общината са били сюрпризирани по противен метод, откакто в понеделник са разбрали, че ключалките на стадиона са били заменени.

Отделно заместник-кметът е желал в допълнение пари за осветяване при провеждането на тренировки. В предишното Йорданов загатва, че тимовете от Ковачевци са трябвали да упражняват в прилежащи обитаеми места заради несъгласия с общинската администрация.

Според общинското управление треньорът е трябвало да прадостави график за тренировки, а и нямал контракт за наем. Според Явор Йорданов обаче това не дава отговор на истината – графикът е възложен, а без контракт футболния клуб не може даже да се записва, според законодателството в страната.

„ По закон общината е длъжна да даде терена на футболните клубове за прилагане. А в закона за физическото образование и спорт графици не са упоменати “, твърди Йорданов.

Йорданов ни напомня, че преди време стадионът в Ковачевци също е бил изцяло затварян от локалната администрация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР