Заместник изпълнителният директор на БФС Павел Колев бе спряган за

...
Заместник изпълнителният директор на БФС Павел Колев бе спряган за
Коментари Харесай

Павел Колев обясни защо отказа на Левски

Заместник изпълнителният шеф на БФС Павел Колев бе спряган за управителен пост в Левски. Днес той обаче разгласи пред Sportal.bg , че е отказал предлагането на сините. Ето аргументите, които посочи Павел Колев:

“За да опиша какво се случи, ще ни би трябвало серия от излъчвания, минисериал. Имахме диалози с господин Русев още през август да заема поста заместител изпълнителен шеф на Левски. Преговори се водят, когато има разнообразни отзиви. Разговорите продължиха толкоз дълго, тъй като имах задължения към БФС и нямаше по какъв начин да напусна преди януари, и второ - да имам гаранции за това, което считам за належащо клуб като Левски да върви напред и да се развива.

Изтече информация за моето публично “назначение”. Такова нямаше, тъй като не съм напускал футболния съюз.

Защо не се стигна до него? Защото не успяхме да намерим допирни точки за развиването на Левски през идващите години. Не е ставало въпрос за финансови условия и не съм поставял условия за лични промени, тъй като не ми е това работата, до момента в който не съм в клуба.

Голямото разминаване бе за дълготрайното развиване на клуба. Такива гаранции не получих. С това тази тематика завърши.

Вчера се изненадах, тъй като до момента в който организирах оперативка с сътрудниците за квалификациите за Евро 2020 година, внезапно се появява информация, че стартирам работа в Левски от на следващия ден. Тотална измислица. Но не мога да обвинявам никой, тъй като се сътвори вакуум.

Истината е елементарна. Разговори имаше. Това е безусловно обикновено. Никакъв спор на ползи не е имало. Разговорите постоянно са били извънредно правилни. Не е имало напрежение или извиване на ръце от едната или другата страна. Единствено продължиха прекомерно дълго. За да завърши тази сага, взех решение да ги прекратя”, сподели Колев пред Sportal.bg .

фотография: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР