Заместник изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов определи равенството 0:0

...
Заместник изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов определи равенството 0:0
Коментари Харесай

Христо Запрянов: Това, което направиха футболистите вчера, е геройство

Заместник изпълнителният шеф на БФС Христо Запрянов дефинира равенството 0:0 при гостуването на Грузия като мъжество предвид на тежката злополука с рейсовете на националния отбор.

Георги Иванов-Гонзо не застана пред публицистите след прибирането на „ трикольорите “ на Летище София. Временният треньор е изгубил гласа си след мача с Грузия.

Христо Запрянов показа, че се е видял с Тодор Неделев, който остава в болница в Тбилиси. Нападателят на Ботев Пд пострада най-тежко при злополуката.

„ Вчера следобяд го видях, контактен е. Доста съществено замаян, тъй като е много сериозна интервенцията. Чу се с майка си, с приятелката си. Тя пътува на следващия ден, ще бъде с него. В идващите няколко дни ще се опитва да стане, да върви, по-късно да отиде до хотел, а едвам по-късно да бъде превозен до София. Има няколко разновидността, зависи какво ще каже лекарят, тъй като става дума за черепно-мозъчна контузия, тъй като има налягане при естествен полет, по тази причина чакаме преценката на лекаря. Става дума за санитарни самолети, хеликоптери, зависи какво ще каже лекарят. Професорът ще каже по какъв начин да го транспортираме “, сподели Запрянов.

Тодор Неделев претърпя незабавна интервенция след пътния случай. Той ще остане още няколко дни под лекарско наблюдаване.

„ Това, което направиха футболистите през вчерашния ден, е мъжество. Иначе като цяло са незадоволителни резултатите. В компетенциите на Изпълкома е да избере селекционер. Георги Иванов нямаше глас, през вчерашния ден доста се раздаде. Но него би трябвало да питате, дали желае да остане “, сподели още шефът в БФС.

Кирил Десподов пожела бързо възобновяване на Тодор Неделев.

„ Не е моя работа да давам оценка за представянето, само че аз бих дал слаба оценка. Снощи говорихме малко с Тодор Неделев, сподели, че желае да се прибира, само че ще постои малко там. Никой не беше спал след тази преживелица. Добре е Тошко, уповавам се да се върне бързо на терена “, показа футболистът на Лудогорец.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР