Заместник-изпълнителният директор на Българския футболен съюз Христо Запрянов говори пред

...
Заместник-изпълнителният директор на Българския футболен съюз Христо Запрянов говори пред
Коментари Харесай

Христо Запряноя: Неделев е контактен, но доста сериозно упоен

Заместник-изпълнителният шеф на Българския футболен съюз Христо Запрянов приказва пред медиите при завръщането на националния ни отбор от Грузия. Запрянов разяснява положението на потърпевшия тежко в злополука Тодор Неделев, който остава на лекуване в Тбилиси.

" Аз персонално видях Тодор Неделев през вчерашния ден следобяд. Той е контактен, само че много съществено замаян, тъй като става дума за доста сериозна интервенция. Той беше контактен, чу се с майка си пред мен, чу се с приятелката си. Тя пътува на следващия ден за Грузия. Поели сме безусловно всичко за пътуването и престоя.

Прогнозите са, колкото и мъчно да е да се дават прогнози в този миг, е в идващите дни той да стане, да върви и до една седмица да отиде в хотел, а по-късно да бъде превозен до София. Вече сме говорили за това, става дума за санитарни хеликоптери, за медицински такива, има няколко разновидността според какво каже професорът, направил интервенцията ", разяснява Запрянов.

Относно представянето на националите ни, шефът в БФС показа: " За мен това, което направиха футболистите през вчерашния ден бе мъжество, предвид на това, че през вчерашния ден на всички ръцете им бяха в стъкла и кръв. Самият факт, че се стегнаха и изиграха този мач и не го изгубиха, за мен е мъжество.

Ако ме питате по принцип дали равенството с Грузия е добър резултат, бих ви споделил, че не е. Разбира се, че резултатите са незадоволителни. Всички чакахме най-малко девет точки от тези мачове, само че излизаме с три. Естествено, че са незадоволителни, само че не мисля, че сега футболът е преди всичко ".
 Възстановяването на Неделев продължава, Гонзо го посети в болничното заведение
Възстановяването на Неделев продължава, Гонзо го посети в болничното заведение

Халфът се усеща добре, а на следващия ден чака приятелката си и майка му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР