Заместник главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР

...
Заместник главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР
Коментари Харесай

Прокуратурата обещава обвинения за фалшивите ТЕЛК-ове

Заместник основният прокурор Иван Гешев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов са в Силистра за присъединяване в работна среща с прокурори и полицейски чиновници от региона за активизиране на работата по инспекции и досъдебни производства, свързани със сформиране и потребление на подправени ТЕЛК решения, съобщи БНР. 

Според статистика, която преди време разпространиха от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, Силистра е рекордьор по брой лица с инвалидни пенсии – съвсем 29 %. " Това приказва за систематичен проблем ", разяснява Гешев и даде обещание, че скоро ще бъдат повдигнати и съответни обвинявания. 

Присъствието си в Силистра основният секретар на Министерство на вътрешните работи и заместител основният прокурор обясниха по този начин: " Това са закононарушения, за които би трябвало да се свърши доста работа и те не са доста лесни за доказване ".

" Работи се съществено и ангажирано. Това констатирахме. Създадена е организация добра за работа. Въпросът е, че някои неща с наша помощ могат да се случат по-бързо ".

„ За никого не е загадка, че има проблем, освен тук, а в цялата страна по тази линия. Не можем да разгадаем този проблем изцяло, можем да помогнем там, където се установяват осъществени закононарушения “, съобщи Гешев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР