Заместник-директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров каза, че е

...
Заместник-директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров каза, че е
Коментари Харесай

„Един дрон обикаля и влиза“. Ясен Тодоров казва, че го следят по въздух и земя

Заместник-директорът на Националната следствена работа Ясен Тодоров сподели, че е наблюдаван от „ хора и коли “ от средата на май.

„ След 15 май забелязах съмнителни лица и коли към жилището ми “, сподели Тодоров пред БТВ. Той сподели, че има опит и усеща, когато след него „ има опашка “

В средата на май Тодоров също сподели, че го следи дрон. " От през вчерашния ден следобяд един дрон влиза в терасите на едно ваканционно жилище, което е благосъстоятелност на родителите на брачната половинка ми и го употребяваме съвсем всеки уикенд ", сподели Тодоров преди две седмици. Тогава той сподели, че не желае защита от „ Министерството на правораздаването “, тъй като „ моята съвест е чиста и мога да вървя умерено по улиците ",

Тодоров отхвърли вероятността да е наблюдаван от страната и сподели, че подозира, че това е частна компания или конструкция.

Министерството на правораздаването назначи защита на шефа на Тодоров - Борислав Сарафов . Той сподели, че се, тъй като познава " методите " на основния прокурор Иван Гешев , който назова " невменяем човек ".

след гърмежа до колата на основния прокурор Иван Гешев. От последвалите изказвания стана ясно, че Сарафов е бил измамен от Гешев във връзка с обстоятелствата към случая. По-късно Сарафов внесе искане за оставка на основния прокурор.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР