Замърсяването с пластмаса се превърна в един от най-належащите екологични

...
Замърсяването с пластмаса се превърна в един от най-належащите екологични
Коментари Харесай

Продуктите Dahua IPC & HDCVI вече с опаковки без пластмаса

Замърсяването с пластмаса се трансформира в един от най-належащите екологични проблеми, пред които сме изправени в днешния съвременен свят. Според Програмата на Организация на обединените нации за околната среда от 9,2 милиарда тона пластмаси, създадени в интервала 1950-2017 година, почти 7 милиарда тона са се трансформирали в пластмасови боклуци, захвърлени на сметищата. Пластмасовият отпадък стана толкоз публикуван, че подтикна от ден на ден и повече компании да прегледат и подобрят продуктите си, с цел да оказват помощ за облекчение на световния проблем.

Dahua се придържа към своите тактики за стабилно развиване и поставя непрестанни старания за битка със замърсяването с пластмаса и понижаване на разноските за изхвърляне на боклуци посредством използване на висококачествени, екологични и устойчиви решения за пакетиране. Една от последните начинания на компанията е надграждането на нейните IPC и HDCVI продуктови опаковки с материали без пластмаса. Dahua употребява новаторска технология за пакетиране и избира щадящи околната среда и биоразградими материали за депластифициране и надграждане на своите кутии за

Модернизираната външна защитна кутия е покрита със защитно покритие на водна основа, което я прави водоустойчива и устойчива на влага. Това усъвършенства устойчивостта на надраскване на кутията и отстрани потреблението на найлонови торбички за нейното покриване. За продуктите на IPC пластмасовото фолио върху кутията на продукта е отстранено и сменено с нетоксичен екологично чист полиакрилат. То обезпечава висока бистрота, като в същото време резервира целостта на цветната опаковъчна кутия. 



Новите опаковъчни кутии на продуктите на Dahua употребяват буферна обшивка от гофриран картон с усъвършенствана конструкция и елементи. Той може дейно да размени стандартната EPE пенопластмасова обшивка, осигурявайки лек, биоразградим и ударопоглъщащ материал за отбрана на камерата вътре. 



В допълнение, чантата за продукта и чантата за аксесоари към този момент са направени от PLA материали, които са 100% биоразградими. PLA материалите се добиват от възобновими запаси и могат да поддържат отлична механична здравина. 



С тези екологични надстройки на опаковката, размерът и размерът на опаковката на продукта HDCVI е доста понижен, осигурявайки по-лесно предпазване, като в същото време поддържа висока надеждност на отбраната. 



Това възобновяване на опаковката е в сходство с политиката на Dahua за резистентност. Новата картонена опаковка от рециклирана хартия подсигурява, че материалите са биоразградими и могат да бъдат рециклирани още веднъж. Използването на екологични материали също по този начин оказва помощ за понижаване на разноските за изхвърляне на боклуци. Освен това, новите опаковки са минали през няколко теста за високо рухване, с цел да се подсигурява тяхната непоклатимост и устойчивост. Те могат да устоят до 1,5 часа на непрекъсната интензивна осцилация и повтарящи се изпускания от височина до 1 метър.

 е народен водач в доставката, адаптирането и подготовката на планове и решения за видео-ориентирани интелигентни артикули, решения и услуги за сигурност.

За повече информация и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: [email protected], телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в, , , .

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР