Замък с киносалон, блъскащи колички, игрище за футбол, пързалки... Звучи

...
Замък с киносалон, блъскащи колички, игрище за футбол, пързалки... Звучи
Коментари Харесай

Замък, стрелба и бременната Джорджина: Как дъщерята на Роналдо отпразнува четвъртия си рожден ден?

Замък с киносалон, блъскащи колички, игрище за футбол, пързалки... Звучи като приказка! Този път обаче приказваме за същинско място, на което най-малката щерка на звездата на " Манчестър Юнайтед " Кристиано Роналдо - Алана Мартина, отпразнува своя рожден ден.

Малката хубавица стана на 4 години преди дни, а мотивът беше маркиран с детско тържество, от което половинката на футболиста Джорджина показа фрагменти в обществените мрежи.

Алана, огромният ѝ брат Кристиано-младши и близнаците Ева и Матео честваха с другари в детски клуб. В него малчуганите и гостите им се спускаха по пързалки, стреляха в мрачен лабиринт, играха футбол, гледаха кино и какво ли още не.

Те бяха съпроводени от Джорджина, която този път не се включваше интензивно в заниманията, защото е бременна с близнаци. Тя обаче с ненаситност театралничи с четирите деца в фамилията към тортата с еднорози и дъга.
View this post on Instagram

Роналдо не беше на празненството поради отговорностите си към националния тим на Португалия. На дребния футболен терен компания на Младши, който демонстрира, че е наследил гения на татко си, правеше Марсело - някогашният съотборник на звездата в " Реал " Мадрид.

В края на октомври Роналдо и Джорджина потвърдиха, че чакат близнаци. Така децата в фамилията на футболиста ще станат 6. Алана Мартина също е родена от Джио, до момента в който близнаците Ева и Матео (4 години) и Кристиано-младши (11 години) са от сурогатни майки.
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР