Зам.-шефът на СДВР Мирослав Данаилов е Миро Тигъра, за когото

...
Зам.-шефът на СДВР Мирослав Данаилов е Миро Тигъра, за когото
Коментари Харесай

Скандалът добива чутовни размери: Миро Тигъра от СДВР бил касата на убитият Нотариуса!?

Зам.-шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Мирослав Данаилов е Миро Тигъра, за който тази заран приказва някогашният вътрешен министър Иван Демерджиев. Той освен има познати от обкръжението на контрабандиста Николай Николов – Паскал, само че и на това на Нотариуса. Това настояват пред Lupa.bg източници от ъндърграунда.
Според тях контактите на Мирослав Данаилов с Нотариуса са от времето, когато той е бил зам.-шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград. „ Аферистите на Мартин Божанов са се отчитали пред него. Той е бил тяхната каса “, настояват представителите на подземния свят. Дали това е по този начин проверяващите органи би трябвало да ревизират.
Бившият вътрешен министър Иван Демерджиев пръв заприказва за обвързаности на Мирослав Данаилов с хора, чийто бизнес е противозаконен. „ Искам да попитам Калин Стоянов по отношение на въпросния Паскал, дали му е прочут един чиновник с прозвището Миро Тигъра, който е на висока позиция в Столична дирекция на вътрешните работи, кой го назначи този човек. Известно ли му е дали този човек поддържа тесни взаимоотношения с хора, близки до въпросния Паскал? “
На тези изказвания зам.-шефът на Столична дирекция на вътрешните работи отговори: „ Паскал, само че Дойчев, шефът на фитнесите Pulse, познавам. Оперативно забавно лице с прякор Паскал и рождено име Никола и още прякори „ вуйчото “ и други – не ми е известно. Изключвам каквато и да е опция с това лице с прякор Паскал да сме били едновременно на едно и също място или пък да сме общували по какъвто и да е метод – през хора, комуникатори – на каквато и да е тематика “, разяснява зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР