Зам.-председателят на Столичния общински съвет и председател на комисията по

...
Зам.-председателят на Столичния общински съвет и председател на комисията по
Коментари Харесай

Ще си подам оставката, обяви общинският съветник, свалил пак украинското знаме

Зам.-председателят на Столичния общински съвет и ръководител на комисията по публичен ред и сигурност - Борислав Иванов - въпреки всичко ще си подаде оставката за гласоподаване, заяви той пред Българска телеграфна агенция през днешния ден. 

Дни откакто разгласи, че напуща " Атака " и ще е част от " Възраждане " (които нямат група в СОС), Иванов нахлу в постройката на Столична община, маскиран, проникна в компютрите на общината, с цел да пусне на тях фотография на Костадин Костадинов, проникна в кметския кабинет, смъкна знамето на Украйна от фасадата, и разкри цялата си случка в серия фрагменти в обществените мрежи.

" Осъзнавам акта на самото събаряне на знамето, че е неправилно, само че аз го върша кардинално. Ще предложа на сътрудниците в Столичния общински съвет (СОС) да гласоподават оставката ми като зам.-председател на СОС по съвест, който както реши. Готов съм да поема политическа отговорност за дейности си ", споделя Иванов пред Българска телеграфна агенция.

Той е добавил, че ще занесе украинското знаме на водача на " Възраждане " на първия ден на Народното събрание идната седмица, с цел да може самият Костадинов да го занесе на украинския дипломат и по този начин да покаже, че проруската партия не е срещу Украйна.

Още тази заран ръководителят на СОС Георги Георгиев е внесъл в деловодството на общината искане за оставката на Иванов. По-късно и групата на " Демократична България " изиска същото и изрече подозрения за психическото здраве на общинския консултант.

Сагата с украинското знаме продължава - това е следващото, което би трябвало да бъде заменено от общината, откакто през април СОС реши (с 32 гласа " за " и 16 срещу " ) да го сложи на фасадата, а през май депутати на " Възраждане " го смъкнаха с вишка. " Взели сме повече от едно ", споделиха тогава от общината и до вечерта закачиха ново.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР