Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков взе участие в

...
Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков взе участие в
Коментари Харесай

Александър Ненков участва в среща на председателите на парламентарни групи от ЕНП в националните парламенти

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков взе присъединяване в 31-ата среща на върха на ръководителите на парламентарни групи от ЕНП в националните парламенти. Форумът обичайно се организира в Европейския парламент в Брюксел, като в този момент за пръв път бе дадена опция за видеоконферентна връзка поради пандемията от COVID-19.

Основният акцент в диалозите беше подложен върху битката с икономическите последствия в резултат на пандемията, както и върху договарянията за бъдещото партньорство сред Европейски Съюз и Обединеното кралство. При откриването на съвещанието ръководителят на Групата на ЕНП в Екологичен потенциал Манфред Вебер  Манфред Вебер Манфред Вебер – немски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 година в баварското населено място акцентира какъв брой е значимо да се употребява стремежа за смяна и да се доближи до бързо съглашение По проекта за възобновяване на Европа без непотребна администрация.

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков прикани за по-тясно съдействие сред представителите на парламентарните групи на ЕНП в националните парламенти и благодари на заместник-председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент, виновен за връзките с националните парламенти, Евангелос Меймаракис за предоставената опция да се обсъдят настоящи въпроси.

По време на съвещанието еврокомисарите Йоханес Хан и Маргаритас Схинас показаха елементи от оферти от Европейската комисия План за възобновяване на Европа, който има за цел да помогне за превъзмогване на икономическите и обществените последствия, породени от пандемията от ковид и да подтиква на европейското възобновяване, опазвайки и създавайки работни места. В умозаключение Мишел Барние осведоми за напредъка по договарянията за бъдещите връзки сред Европейски Съюз и Обединеното кралство, като съобщи, че се чака довеждане докрай на процеса по време на немското председателство на Съвета на Европейски Съюз, което ще стартира през втората половина на годината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР