Зам.-председателят на Изправи се БГ! Ние идваме адв. Николай Хаджигенов

...
Зам.-председателят на Изправи се БГ! Ние идваме адв. Николай Хаджигенов
Коментари Харесай

Хаджигенов поиска третия мандат. Срути илюзии на Нинова

Зам.-председателят на " Изправи се БГ! Ние идваме " адв. Николай Хаджигенов изиска намерено третия мандат за сформиране на държавно управление и срути илюзиите на Корнелия Нинова да трансформира служебното държавно управление в постоянно.

Има единствено един метод да се направи държавно управление на малцинството - трите протестни обединения с поддръжката на Българска социалистическа партия. Ще приказваме с Движение за права и свободи оптимално обществено, с ГЕРБ няма да вършим нищо, разяснява Хаджигенов в коридорите на Народното събрание във връзка днешните съвещания при президента за връчването на втория мандат. Никой няма да поддържа нищо, обвързвано с Движение за права и свободи и ГЕРБ, акцентира депутатът.

Хаджигенов счита, че няма никакъв смисъл третият мандат да се даде на Българска социалистическа партия, само че би било разумно да отиде при най-малката парламентарна група. Предлагането на служебното държавно управление в неговата целокупност е цялостна нелепост обаче, безапелационен бе Хаджигенов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР