Зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров заяви в Офанзива по NOVA

...
Зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров заяви в Офанзива по NOVA
Коментари Харесай

Атанас Зафиров, БСП: Външнополитическата част в декларацията на ПП е неприемлива за нас

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров съобщи в " Офанзива " по NOVA NEWS, че още първоначално в декларацията на " Продължаваме промяната " се е знаело, че има заложени цели. " Външнополитическата част е неприемлива за нас. Още първоначално вносителите от Политическа партия са били наясно, че декларацията няма по какъв начин да мине и по-скоро е имала имиджов темперамент ", сподели той.

Самите вносители от Политическа партия не направиха опит да обяснят претекстовете за декларцията и да потърсят поддръжка. " Ние водихме диалози с тях, само че се обосновахме и беше ясно, че няма да ги подкрепим. Съгласни сме с търсенето им на разговор и битката с неравенствата. Разговорите би трябвало да се пред цялото общество без задкулисие ", прикани той.

По думите му " Възраждане " не желае никаква връзка и се самоизключват. " При трети мандат не бихме подкрепили тях и Движение за права и свободи. Недопустим компромис е държавно управление на малцинството, тъй като би било неустойчиво. Известен провокативен детайл има в изписването на точката за даване на оръжие на Украйна като авансово изискване ", уточни Зафиров.

Според него Българска социалистическа партия е очаквала президентът да наложи несъгласие на даването на оръжие и се усеща предадена. А всеобщите уволнения на хора от левицата са още по-голямо изменничество, счита той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР