Зам.-министърът на младежта и спорта Ваня Колева се оказа най-издръжлива

...
Зам.-министърът на младежта и спорта Ваня Колева се оказа най-издръжлива
Коментари Харесай

Зам.-министър разгря с ученици от СУ „Св. Седмочисленици”

Зам.-министърът на младежта и спорта Ваня Колева се оказа най-издръжлива в утринното спортно междучасие, което се организира в СУ „ Св. Седмочисленици” преди минути. В самодейността се включиха още кметът на Пловдив Иван Тотев, заместникът му Георги Титюков и кметът на регион “Тракия” Костадин Димитров. Рано сутринта те дойдоха със спортни екипи в учебното заведение. Заради дъжда утринната гимнастика се организира в коридора на учебното заведение. Повече от 100 възпитаници се включиха.

„ Трябва да спортуваме, с цел да бъдем здрави. По-малко пред компютрите, повече спорт”, прикани кметът на Пловдив Иван Тотев.

„ Вълнувам се, че през днешния ден съм тук с вас. Уверена съм, че откакто денят ви стартира със спорт, ще се заредите с позитивна сила. Искам децата на България да са здрави и усмихнати”, сподели зам.-министър Колева. Тя устоя от начало до завършек на спортното занимание. Упражненията посочваха гимнастичките от клуб „ Брилянт”, а възпитаници, учители и посетители разгряваха под звуците на музика.

Участниците получиха като подарък топки за волейбол, баскетбол и други спортни принадлежности, дарени от фондация „ Заедно”.

„ Чудесна самодейност. В началото ни беше малко мъчно поради ранния час на ставане, само че в този момент всичко си пристигна по местата. Смятам обаче, че 15 минути са малко и би трябвало да се удължи времето”, показа Добринка Лесова. Рано сутринта тя докара близнаците Диян и Стефан за спортното междучасие и остана до завършек на занятието.
 Зам.-министър разгря с възпитаници от СУ „ Св. Седмочисленици ”  Зам.-министър разгря с възпитаници от СУ „ Св. Седмочисленици ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР