Зам.-кметът по култура, образование и спорт на Столична община доц.

...
Зам.-кметът по култура, образование и спорт на Столична община доц.
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова уволни зам.-кмета Тодор Чобанов

Зам.-кметът по просвета, обучение и спорт на Столична община доцент доктор Тодор Чобанов е освободен от служба със заповед на кмета Йорданка Фандъкова, оповестяват от пресцентъра на Столичната община.

До назначението на нов зам.-кмет, ръководството на направление " Култура, обучение, спорт и юношески действия " краткотрайно ще бъде изпълнявано от зам.-кмета по обществени действия Албена Атанасова.

От Столична община не оповестяват аргументите за освобождението на Чобанов .

Тодор Чобанов е роден на 11 септември 1977 година в Асеновград. Той е магистър по история и археология от СУ " Св. Климент Охридски ", а от 2008 година е лекар по археология.

Работил е като координатор на планове в гражданския бранш, специалист в стратегия ФАР към Министерство на регионалното развитие, шеф на инспектората за културно завещание в Министерството на културата, съветник по културно завещание към непрекъснатата работна група по връщане на нелегално изнесените полезности във ВКП и други.

Преди да бъде назначен за зам.-кмет на София през 2011 година, Чобанов бе зам.-министър на културата, както и консултант на министъра на стопанската система, енергетиката и туризма Трайчо Трайков с сектор културно-исторически туризъм.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР