Зам.-кметът на Стара Загора Красимира Чахова се срещна днес с

...
Зам.-кметът на Стара Загора Красимира Чахова се срещна днес с
Коментари Харесай

Кмета на Южен Корфу посрещнаха в Община Стара Загора

Зам.-кметът на Стара Загора Красимира Чахова се срещна през днешния ден с кмета на Южен Корфу Костас Лесис.

Той е в града на липите дружно със брачната половинка си, а мотивът е Балканиадата по футбол за ветерани. Събитието се организира от 8 до 9 октомври на подготвителното игрище над стадион „ Берое “. В шампионата вземат участие тимове от Гърция, Сърбия и Турция.

„ За първи път съм в Стара Загора и мога единствено да ви поздравя – имате извънредно зелен и привлекателен град. От дълги години градим положителни взаимоотношения с България, сигурен съм, че занапред ще развиваме на разнообразни равнища връзката със Стара Загора “, сподели кметът на Южен Корфу.

„ За нас е наслаждение, че приехте поканата ни и сте посетител на Балканиадата, която се осъществя за 7-ми път.  Надявам се, че занапред ще обменяме положителни хрумвания освен на тематика спорт, само че и в областта на културата, туризма и вложенията. Вярвам, че ще се насладите на атмосферата, която има нашия град, а дружно ще гледаме забавни футболни срещи “, обърна се към госта отрасловият зам.-кмет Красимира Чахова.  

Началникът на отдел „ Спорт и юношески действия “ на Общинска администрация Петко Крумов  изказа признателност към кмета за извънредно професионалната организация при визитата на локалния тим на футболните ветерани в южната ни съседка.

В края на срещата, Община Стара Загора получи икона на св. Спиридон – нравствен настойник и покровител на Южен Корфу, както и тематични локални дарове. Гостите отнесоха спомен от Регионалния исторически музей, както и алегорични дарове от Туристическия информативен център, които да им припомнят за хубостта и аромата на старозагорските липи.  
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР