Зам.- кметът на община Етрополе Станка Димитрова, изпълнителният директор на

...
Зам.- кметът на община Етрополе Станка Димитрова, изпълнителният директор на
Коментари Харесай

С подкрепа на Българските добродетели са открити два модерни басейни за в община Еторополе

Зам.- кметът на община Етрополе Станка Димитрова, изпълнителният шеф на Геотехмин Доминик Хамерс и изпълнителният шеф на Елаците-Мед инж. Драгомир Драганов прерязват лентата.
С поддръжка на самодейността " Българските добродетели " са открити два съвременни басейни за възпитаници в община Еторополе
Учениците от едно от най-големите учебни заведения в Софийска област - СУ " Христо Ясенов " в община Етрополе, ще спортуват в два актуализирани и съвременни закрити плувни басейни, с помощта на главен ремонт, осъществен по Благотворителна стратегия " Българските добродетели " на Група ГЕОТЕХМИН.Трикольорната лента за разкриване на басейните бе прерязана от зам.-кмета на община Етрополе госпожа Станка Димитрова и представители на донорите -изпълнителния шеф на Геотехмин господин Доминик Хамерс и изпълнителния шеф на Елаците-Мед инж. Драгомир Драганов.

За госпожа Мила Манчева, шеф на учебното заведение, осъщественият план е от изключителна значимост за дребния град, в който младежите имат същите фантазии и желания,спортът е едно от желаните занимания за децата, а плуването е тяхна фантазия ". Тя благодари на спомоществователите за положителното дело и персонално на проф. дтн инж. Цоло Вутов, шеф на Геотехмин ООД, който по думите? е съпричастен с фантазиите на младите. А зам.- кметът Станка Димитрова изрази вяра, че от тукще стартират кариерата си бъдещи спортисти с национални и олимпийски медали.Завършеният план за басейните, огромният от които е с размери  25/12,5 м., включва ремонт на пространството към тях, съблекалните, както и на електроинсталацията,

ВиК, вентилацията, съблекалните и др.Приложени са най-съвременни решения - от облицовката на басейна до окачения таван, който е с  огледално покритие и отразява светлината и водата. Поставена е специфична висококачествена настилка срещу хлъзгане. В началото на годината в помещението с басейна, още веднъж с дарения на четири сдружения от Група ГЕОТЕХМИН - Геотехмин, Елаците-Мед, Геострой и Геотрейдинг, бяха сложени четири влагоуловители и радиатори, с цел да може да действа новата парна апаратура на учебното заведение.Придобивката е доста значима и за най-малките поданици на Етрополе, за които няма да е належащо да пътуват с родителите си до прилежащите общини, а ще плуват в родния си град.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР