Зам.-кмет след ремонта на ремонта: Работата по Дондуков продължава Ремонтът

...
Зам.-кмет след ремонта на ремонта: Работата по Дондуков продължава Ремонтът
Коментари Харесай

Зам.-кмет след ремонта на ремонта: Работата по Дондуков продължава

Зам.-кмет след ремонта на ремонта: Работата по " Дондуков " продължава Ремонтът по столичния бул.   „ Княз Александър Дондуков ” в правата сред Министерски съвет и улица „ Г.С.Раковски ” не бил приключен. Това пояснение даде зам.-кметът по превоз Евгени Крусев , откакто се наложи наново пренареждане на паветата в същия сектор два месеца, след рехабилитацията. От общината показват, че откакто приключат всички дейностите по булеварда, ще обмислен какви да бъдат глобите за компанията, която към този момент пети месец работи по новия образ на „ Дондуков ”.

Противно на упованията, сагата с бул. „ Дондуков ” не върви към своя край. След две седмици се чака да бъде напълно възобновено придвижването по булеварда. В момента ремонтни действия текат сред улица „ Раковски ” и бул. „ Васил Левски ”. Преди дни обаче стартира корекция на към този момент ремонтираната част сред улиците „ Бачо Киро ” и „ Будапеща ”. В същата тази отсечка  през септември се игра плажен волейбол, с който от общината означиха края на ремонта. Тогава отрасловият зам.-кмет Евгени Крусев изясни необикновеното решение по този начин: " Поводът беше, че ремонтът на бул. " Дондуков " завършва и задачата ни беше по малко по-нестандартен метод да покажем на хората, че тези поправки не са единствено усложнения, които те изпитват по време на самите строителни работи, само че могат да бъдат и сцена да се случи нещо готино и нещо, което да разведри малко градското всекидневие ".

След като се наложи ремонт на ремонта, Крусев съобщи, че в действителност той не бил напълно завършил. " Ремонтът на бул. " Дондуков " не е завърши л. Ремонтът е в ход и там има дейни строителни действия н а процедура по цялата права на булеварда. Когато ремонтът завърши и бъде признат, тогава към този момент ще можем да приказваме за приключен бул. и възможни недостатъци, които биха зародили, в случай че това се случи ", сподели той. Крусев изясни, че има още работа по велосипедната алея, по паветата, където това е належащо. Вчера е била направена проба с трамвайна мотриса по ремонтирания бул..

А когато работата най-сетне завърши, общината ще пресметна какъв брой да санкции компанията поради некачествени действия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР