Зам.-главният прокурор и директор на Следствието Борислав Сарафов живее като

...
Зам.-главният прокурор и директор на Следствието Борислав Сарафов живее като
Коментари Харесай

Борислав Сарафов живее като крал в Делта Хил, синът му кара Мазерати

Зам.-главният прокурор и шеф на Следствието Борислав Сарафов живее като крал в един от най-скъпите комплекси край, София, заяви ПИК.
Сарафов се радва на неповторим парцел в комплекса " Делта Хил ", където къща имат някои от най-богатите българи. Доскоро там дворец имаше и водачът на " ИТН " Слави Трифонов. 
В комплекса, намиращ се в полите на Витоша, цените на къщите са баснословни, множеството костват милиони, по тази причина е чудно по какъв начин Сарафов с заплатата си на магистрат може да си разреши сходен разкош.
Това обаче надалеч не е единственият парцел, благосъстоятелност на фамилията му. Техни близки споделят пред ПИК, че те имат къща на брега на Средиземно море - в испанския курорт Аликанте.
Сестрата на Сарафов пък може да се похвали с парцел в Дубай. Неофициално се твърди, че парцелът е бил оправен и трансфериран на фамилията с помощта на някогашния началник на Национална агенция за приходите Румен Спецов, както и на някогашния министър на правораздаването Мария Павлова.
Синът на Сарафов - Боби Сарафов също обича да парадира с баровски метод на живот. Младият бизнесмен е фен на скъпите коли и се радва на возията на финален модел " Мазерати ".
Припомняме, че следствие от последните седмици разкрива, че фамилията на Борислав Сарафов има парцели за милиони, част от които са им харизани на безценица от политици от ГЕРБ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР