Зам.-директорът на Народния театър Цветан Николов изненадващо се върна на

...
Зам.-директорът на Народния театър Цветан Николов изненадващо се върна на
Коментари Харесай

Пияницата Цецо Тотото пак шеф в Народния

Зам.-директорът на Народния спектакъл Цветан Николов изненадващо се върна на работа , откакто бе на косъм от гибелта след зверска злополука, която самичък провокира мъртво пийнал и дрогиран, научи HotArena .

33-годишният артист в продължение на месец бе в тежко положение . Той се удари в два стълба на столичния мост „ Чавдар ” в ранните часове на 26 август, шофирайки със злокобните 2,58 промила в кръвта при допустимите от закона до 0,5 промила . По знамение нямаше потърпевши, защото по това време на денонощието трафикът е бил слаб.

Николов доби известност като Цецо Шанса, тъй като от няколко години води предаването на Спортния тотализатор по Българска национална телевизия „ Втори тото късмет ”. Заради изцепката си артистът към този момент има обвиняване за шофиране в нетрезво положение. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане по член 343, т.б. от Наказателния кодекс. В него е планувано, че който кара с над 1,2 промила алкохол в кръвта, го грози затвор от 1 до 3 години, санкция сред 200 и 1000 лв., както и му се лишава книжката.

Както „ Уикенд ” към този момент писа, Цецо е бил безусловно несъответстващ, гарнирайки огромното количество алкохол със смъркане на кокаин. Затова, когато ченгетата пристигнали на мястото на тежкия пътен случай, артистът буйствал и заплашвал ченгетата да внимават по какъв начин се отнасят към него, тъй като той е заместник-директор на Народния спектакъл и зад тила му седят авторитетни политици. 

След като претърпя няколко интервенции в ИСУЛ и мина рехабилитация, Цецо Тотото към този момент е на работа в театъра, въпреки че към момента има право да употребява болничен. Веднага след злополуката шефът Мариус Донкин съобщи, че ще вземе решение дали да уволни заместника си или пък да го помилва, едвам откакто артистът се възвърне изцяло. Донкин добави, че преди всичко би трябвало да сме хора и не би трябвало да се взимат прибързани решения. Категорично обаче съобщи, че не толерира държанието на Цветан Николов и няма да разреши някой да разрушава имиджа на столетния спектакъл. 

Mесец и половина след злополуката Мариус Донкин към момента не е взел дефинитивно решение и предпочитал да изчака решението на съда. 

Провинилият се артист и админ пък ходел на психолог , който да му помогне да не протяга ръка постоянно към чашката и да спре изцяло приема на всевъзможни опиати. Цветан Николов желал да се включи и в специфична стратегия за цялостна детоксикация на организма. 

Цецо Шанса обяснил на сътрудниците си в Народния, че стигнал дъното заради фамилни аргументи. Малко откакто предишното лято се роди първородната му щерка Елинор, артистът се раздели с годеницата си Елена Боева – някогашна секретарка на шефа на БФС Борислав Михайлов и екс футболна брачна половинка. Дълго време тя не му даваше да вижда детето им и Цветан доста страдал. Семейните несгоди го тласнали към пороците. Признал и че извънредно съжалява, че е карал пийнал и че е унищожил живота си.      
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР