Залязващият халтураджия Асен Блатечки най-сетне си намери жена да го

...
Залязващият халтураджия Асен Блатечки най-сетне си намери жена да го
Коментари Харесай

Ексклузивно в kliuki.bg! Асен Блатечки заби “мазната” финансистка Елеонора Янакиева

Залязващият халтураджия Асен Блатечки най-накрая си откри жена да го храни. Новата му забивка е червенокосата банкерка Елеонора Янакиева, която управлява финансите на една от най-големите компании за произвеждане на растителни масла и слънчоглед - “Клас Олио ”. Преди това фурията е въртяла бизнесцентъра на ОББ, където още веднъж е работила на висока и чудесно платена позиция.

Според някогашните си колежки, госпожица Янакиева била типична представителка на градските попрезрели моми - полово разкрепостена и любителка на секса без задръжки с досегашните си сътрудници от ОББ. Източник от финансовите среди посочи, че измежду банковите чиновници имало мълчешком предписание да се менкат в леглото на колегиален симптом, извъртайки многочислени караминьоли в обедната отмора и директно след стартиране на кепенците.

Мръснишката наклонност не подминала и ОББ, където Елеонора е работила цели 17 години, редят завистници. В обществените мрежи откриваме фотография на Янакиева в буйна прегръдка с незнаен мачо, с който най-вероятно са смесвали работата с кефа.

Друг е въпросът дали мотив за напускането й от банката не е ревнивост от страна на по-високопоставени колежки, чиито млади лъвчета са минали през леглото на червенокоската.

 

Асен Блатечки от своя страна никак не се трогвал от бурното минало на новата си възлюбена. За него било значимо да има жена, която сама си изкарва хляба и не тежи на изтънелия му джоб. Макар в мокрите му сънища да било цялостно с манекенки и певици, артистът си давал сметка, че не може да покрива масрафите на сходни модифицирани кокони със смешните си хонорарчета. Надут като пуяк, той държал дамите да му се лепят поради хубостта и мъжеството, а не поради пари и армагани. Друг е въпросът, че преливащото му шкембе и разгулен торбички под очите нямат доста общо с младежкия съблазън, само че за него това очевидно са детайлности.

Пред сътрудници от арт гилдията екранният любим се хвалел, че банкерката Елеонора му е тъкмо - хем непокътната на тип, хем самостоятелна жена, която ще носи парите у дома, до момента в който той лежи на дивана, надига бирите и дими като комин на Топлоелектрическа централа. За това щял да прави всичко допустимо да й завърти главата, че да има кой да го гледа на остарели години, когато функциите и рекламните задължения секнат, а единственото, което пораства ще е биреният му шкембак, клюкарят го халтураджии на по чашка.

 

Очаквайте още разтърсващи разкрития за предишното на мазната финансова акула Елеонора Янакиева.

Тагове: Асен Блатечки ОББ Елеонора Янакиева банкерка актьор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР