Закуската, както и сами знаете, е неизменна част от храненията.

...
Закуската, както и сами знаете, е неизменна част от храненията.
Коментари Харесай

Триъгълни банички на тиган – най-вкусната уикенд закуска

Закуската, както и сами знаете, е неизменима част от храненията. Ако желаеме да се усещаме свежи, тонизирани и преливащи от сила, то за нищо на света не трябва да пропущаме утринното похапване.
Обикновено през работната седмица хората не разполагат с кой знае какво време и нямат опцията да се развихрят в кухнята. За закуска най-често похапват нещо бързо и на крайник. Често пъти това е смути, сандвич, шепа сурови ядки или друго, което не изисква доста време за подготвяне.
През уикендите обаче хората си разрешават да се поглезят с нещо ароматно, топло и вкусно, напомнящо за тези закуски, които нашите баби ни приготвяха, когато бяхме деца.
Днес ще споделим с вас рецептата за едни необикновено вкусни триъгълни банички на тиган, които напълно справедливо могат да се трансфорат в ТОП закуските за всеки от нас.
Най-вкусните банички на тиган
Продукти, които ще са ви нужни:
• Кори за баница
• Сирене – 350 гр.
• Масло – 70 гр.
• Яйца – 2 бр.
• Кисело мляко – 100 гр.
 Банички с варени яйца и бутер тесто – феноменално вкусни Банички с варени яйца и бутер тесто – феноменално вкусни
След великденските празници нормално домовете на хората са цялостни с шарени яйца. Сигурно и вие се чудите какво да сътворите с тях? Нав...
• Сода за самун – 1 к. л.
Начин на подготвяне:
Най-напред се заемаме с изработката на сместа, която ще извърши вътрешността на баничките. Разтваряме содата в киселото мляко и бъркаме пламенно, до момента в който тя не се задейства. Разбиваме в купа яйцата и към тях прибавяме сиренето и киселото мляко.

Вземаме една кора и намазваме повърхността й с разтопено масло. След което я прегъваме на две. В единия й край слагаме лъжица от сместа и по-късно прегъваме на триъгълник.
 Най-бързите мекици без втасване Най-бързите мекици без втасване
Мекичките от край време са една от най-любимите и вкусни закуски. Макар да не се причисляват към здравословните блюда, човек от време н...
Предварително сме си приготвили тиган и сме загрели котлона. Намазваме дъното на тигана с доста малко масло, тъй че баничките да не загорят, до момента в който ги готвим. Печем всяка от тях по две минути от едната и от другата страна.

Приготвянето на тази закуска освен, че не е комплицирано и не изисква съвсем никакво време, само че и даже можем да кажем, че е занимателно.
Задължително пробвайте тези триъгълни банички на тиган и зарадвайте фамилиите си с тях.
Да ви е сладко!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР