Закуската е най-важното хранене за деня. Тя дава сили, енергия

...
Закуската е най-важното хранене за деня. Тя дава сили, енергия
Коментари Харесай

Супер здравословни закуски

Закуската е най-важното хранене за деня. Тя дава сили, сила и тонус за идния ден. Ето за какво с изключение на засищаща закуската ви би трябвало да бъде и здравословна. Тук ще намерите хрумвания за едни от най-здравословните закуски.

От най-хубавите решения за закуска е кисело мляко с разнообразни плодове и ядки. Най-добре е да употребявате и цедено кисело мляко или сами да си изцедите вашето обичано мляко. За задачата го сложете в тензух за през нощта и на сутринта е готово.

Изберете обичаната си композиция, с цел да посягате с готовност към вкусната си закуска. Докато през лятото обичаните плодове са пресни, то през есента и зимата най-добре заложете на замразените.

Ако киселото мляко с плодове не ви засища, то прибавете към него и малко овесени ядки. Така ще сте сити за по-дълго време.

 Закуски

Според експертите здравословната закуска включва 300 калории, надлежно - пълнозърнести въглехидрати, млечни артикули с високо наличие на калций и плод. Освен киселото мляко с плодове подобаващи закуски, основани на тази формула са:

- Нискомаслено кексче/мъфин, парче плод и чаша лате с обезмаслено мляко;

- Чаша обезмаслено кисело мляко, филия пълнозърнест самун и пресни боровинки;

- Пълнозърнеста филийка с меко сирене и мармалад;

- Праскова и чаша кисело мляко;

- Плодово смути – за задачата в блендера сложете шепа ягоди, един банан, шепа лед и протеинова пудра. Консумира се с чаша кисело мляко;

- Бъркани или варени яйца - те са цялостни с протеини и зареждат с сила от сутринта, филия пълнозърнест самун, свежа плодова салата и чаша обезмаслено прясно мляко;

- Купа кафяв ориз, киноа, елда, ечемик или ръж, подсладен с лъжица мед, шепа стафиди, щипка канела.

Освен подобаваща храна, с цел да си подсигурите нужната сила, пийте по една до три чаши неподсладен портокалов сок всяка заран. Той има високи равнища на витамин С, които покачват имунитета и понижават равнищата на холестерол.

 Варени яйца

Нужна ви е и чаша зелен чай - той непреклонно бори непотребните килограми и дава сила за целия ден. Освен това би трябвало да ядете по половин грейпфрут два пъти в седмицата.

Вижте всички вкусни, само че потребни оферти за:

- диетична закуска;

- здравословна закуска.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР