Закуска с яйца може да бъде най-бързият път към отслабването

...
Закуска с яйца може да бъде най-бързият път към отслабването
Коментари Харесай

Магическата рецепта за отслабване включва яйца за закуска

Закуска с яйца може да бъде най-бързият път към отслабването за всеки, който мечтае да се отърве от няколко непотребни кг, написа английският вестник Express, базирайки се ново изследване, оповестено от библиотеката на американските Национални здравни институти.

Загубата на тегло може да се окаже много сложна задача, изключително когато се пробвате да съчетавате седмичните тренировки със здравословна диета.

Това ново проучване разкрива, че с две яйца за закуска бихте могли най-ефективно да започнете да се отървавате от непотребните килограми.

Според проучването по този метод човек отслабва с 65 % повече за осем седмици, в сравнение с в случай че единствено лимитира храната си.

Проучването е било извършено измежду 250 000 доброволци на възраст сред 30 и 80 години, които били с тегло в нормата, здрави с наднормено тегло или хора, които влизат в рубрика "затлъстели ".

Участниците били разграничени на четири групи, две, от които закусвали с яйца и две, които закусвали с гевреци.

Едната група на яйца и едната група на гевреци били сложени на диетичен режим, като едните закусвали с две яйца (340 калории), а другите с гевреци със същата енергийна стойност. Само след осем седмици телесната маса на участниците в групата, закусваща с яйца, била намаляла с 61%.

При другите две групи било открито, че даже и закусващите с яйца, не могат да отслабнат в случай че не съблюдават избран диетичен режим.

Ако човек не съблюдава диета, яйцата не могат да понижат тежестта. Яйцата са доста потребни и за възрастните хора, които постоянно не одобряват задоволително протеини с храната.

Предишно проучване, оповестено в списание Neurology през 2014 година, сподели, че хората консумиращи повече протеини са с 20 % по-малко застрашени от инсулт спрямо тези, в чиито хранителен режим не участват задоволително белтъчини.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР