Законодателите на футбола отложиха обявяването си за сини карти, след

...
Законодателите на футбола отложиха обявяването си за сини карти, след
Коментари Харесай

Планът за сини карти на футбола вече е под съмнение, тъй като съобщението се забави след реакция

Законодателите на футбола отложиха оповестяването си за сини карти, откакто бяха хванати неподготвени от силата на реакцията.

Новини изтече в четвъртък, че Международният ръб на футболната асоциация (IFAB) е на път да разгласи въвеждането на сини картони, което ще значи 10-минутни кошчета за грях за противоречие и цинични нарушавания. Идеята беше подложена на критика отляво, отдясно и от центъра, като почитатели, мениджъри и специалисти имат вяра, че тя единствено ще успее да направи законите по-сложни.

Тази реакция накара IFAB да се откаже от първичното си известие в петък. Вместо това те ще обсъдят в допълнение тематиката на годишното си общо заседание в Лох Ломонд, Шотландия идващия месец, преди да претеглят идващия ход.

Изявление на ФИФА гласи: „ ФИФА желае да обясни, че известията за по този начин наречения „ наследник картон “ на елитни равнища на футбола са погрешни и преждевременни. Всички сходни тествания, в случай че бъдат приложени, би трябвало да бъдат лимитирани до тестване по виновен метод на по-ниски...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР