Законите за движение по пътищата е еднакви за всички участници

...
Законите за движение по пътищата е еднакви за всички участници
Коментари Харесай

Венци Мицов за Белослава: Който е безгрешен, пръв да метне камък

Законите за придвижване по пътищата е идентични за всички участници в него. Дали зад кормилото е известна персона също не прави даденото нарушение по-малко. Само преди дни стана ясно, че певицата Белослава е хваната да кара кола с алкохол в кръвта.

Темата разяснява и музикантът Венци Мицов.

Ето какво написа той във Фейсбук:

" От няколко дни чета за и срещу певицата Белослава.
Хванали я с 1,2 промила алкохол, което си е изцяло нелегално.
Сега... Да стартираме от обстоятелството, че да пиеш и да караш е извънредно неприятна концепция. И неслучайно няма страна в света, където да ти е разрешено да поркаш и след това да караш кола.
И да, Белослава е направила нещо нелегално. И евентуално ще си понесе следствията. Или няма. Или ще понесе някакви леки последици, или каквото там пристигна.

Обаче не за това пиша тоя текст в тая адска горещина. Пиша го, щото вие, които изсипахте 2 тона букви по тематиката евентуално сте наясно повече от мен че:
- комай няма човек, който най-малко един път да не е карал кьор кютук пийнал - макар закони, макар последици
- евентуално сте наясно, че има хора, които напълно непили и трезви като репички (и също толкоз умни) нощем се събират на тумби на околовръстното и вървят да се упражняват в стрийт райсинг и дрифтене. Тия поп фолк марули са неведнъж по-страшни от някой пийнал. Макар, че не съм гледал статистика какъв брой души са убити от пили водачи и какъв брой от турбо чалга почитатели на Фитипалди, поставям бас, че жервтите на вторите са неведнъж повече
- евентуално сте били в нощни заведения и знаете кои какъв брой изпиват и изшмъркват в кенефите, а след това не знаете по какъв начин си потеглят...Едни такива преди време убиха сътрудник музикант на едно кръстовище. Той спрял на червен светофар, а те не спрели и го шибнали откъм гърба...

- евентуално всички харесвате песни като химна на Ивана " Бясно карай на алено, направи за мене нещо неразрешено " и евентуално си я пускате, до момента в който пишете във Facebook - " Как може тая Белослава да се качва пила на колата си "... Те по този начин, може - в чалгаленд може всичко. Включително 20 пияни студенти да гонят прасе в дискотека на 8 декември
Сега да ви кажа какво мисля аз. Не псувайте Белослава. Аз съм сигурен (без да я познавам), че тя повече няма да седне зад кормилото пила.

Не псувайте известните, че не ви давали образец. На вас образеца ви беше даден с мутрите, които обожавахте скрито при започване на 90-те. С Путин, пред който се подмкряте. С Киро Брейка, Киро Скалата, Мангърката, Соня 5G - то, АзисТ и сходни знайни и незнайни герои, които образуваха целия ви нрав на подозрителни и нападателни конспиратори.
Не, не гледайте в другите, а вижте огледалото. Там стои ли човек, който е слушал Моцарт, гледал е Фелини и е пил единствено и само смути от маракуя, преди да се качи в евтината си ши**на таратайка?
А по този начин. Направете това. И след това вие дайте образец по какъв начин се живее по разпоредбите - без да давате 10 кинта на катаджията, без да карате кола с изпърдяла гарнитура и без да натискате клаксона, подготвени да скочите на пердах.

Какво пишеше в Библията? " Който е непогрешим, пръв да метне камък ".
Ако нямате камък, метнете празна бутилка от Дерби Кола, метнете купчинка салфетки или просто си мълчете бе, мамка му!
Ако всички бяхте толкоз яки, на колкото се вършиме в мрежата, нямаше да живеем в кочина... "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР