Законите са за другите хора и когато им пречат ги

...
Законите са за другите хора и когато им пречат ги
Коментари Харесай

Борисов на предизборната си обиколка: Локдаун трябваше да въведат още преди 2 седмици

Законите са за другите хора и когато им пречат ги сменят. Продължават да назначават свои хора на всички места, а има две седмици до изборите. Назначи даже правосъдния си министър за парламентарен арбитър, с цел да няма повече решения на съда, които не му харесват.

Единствената значима тематика през днешния ден е по какъв начин да спасим хората от здравната рецесия, цените на тока и скъпите хранителни артикули ", съобщи някогашният министър-председател Бойко Борисов на в Хаджидимово.

" Призовавам българите да се имунизират, тъй като тове е единственото избавление! Починалите българи единствено за седмица са над 1000! Управляващите страната са слаби, нерешителни и лъжливи. Уплашени са, тъй като към този момент доста човешки животи им тежат на съвестта ", посочи Борисов.

" Когато ние се борихме с пандемията, сегашните ръководещи пускаха подправени вести за майката на евродепутат от ГЕРБ и натякваха какъв брой са умрелите от „ Астра Зенека " в света.

Стойчо Кацаров и Велислав Минеков съзнателно блокираха ограниченията, когато нашето държавно управление се бореше с невидимия зложелател, именуван ковид ". И религиозно примирение: " Министрите на Румен Радев палеха маски пред Министерски съвет, само че Господ е обективен и им сподели какво значи да носиш отговорност за човешки животи ".

Борисов, който неведнъж се е противопоставял на думи против езика на омразата, съобщи следното: " Призовах за обединяване на всички партии в името на това да спасим живота и здравето на българите.

В отговор негодникът Стойчо Кацаров ме даде за прокурор, тъй като съм издал, че имунизациите са с изминал период на валидност. Безотговорността му си има цена - живота на хиляди българи! "

" Нямат късмет да се оправят с рецесията без да вкарат локдаун, трябваше да го създадат преди две седмици. Сега лъжат и родителите, че ще обезпечат ефикасни проби за деца. „ Зеленият сертифифкат ", въведен по този метод, е като да изложиш хората на престрелка с подправени бронежилетки ".

Поетият от мен ангажимент към хората и кмета на Хаджидимово е изпълнен - пътищата в района са актуализирани, учебното заведение е като ново, мостът е реновиран.

*снимка/facebook.com/boyko.borissov
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР