Законът за Северозапада БСП го предлага от много време насам,

...
Законът за Северозапада БСП го предлага от много време насам,
Коментари Харесай

Стефан Бурджев: БСП има план за Северозапада


" Законът за Северозапада Българска социалистическа партия го предлага от доста време насам, няколко пъти го слагаме на дневен ред, в това число и във " Визия за България ". Северозападът е най-бедният район в Европейски Съюз. Имаме проект за Северозапада. В нашата " Визия за България ", изобщо в нашите хрумвания за възстановяване, опция и прогрес на България, влизат голям брой райони от България, освен Северозапада. Например районите на Странджа-Сакар, Лудогорието, Родопите и доста други ", съобщи Стефан Бурджев, депутат от ПГ " Българска социалистическа партия за България ", пред Българска национална телевизия.

Той обърна внимание, че поради все по-трудната обстановка в обществено и икономическо отношение за хората от Северозапада, Българска социалистическа партия предлага учредяването със закон на фонд " Устойчиво развиване на Северозапада ", който да бъде с годишен бюджет от 100 млн. лева " Някои от задачите, които сме си сложили - подкрепяне на построяването на индустриални паркове с повече от 40 на 100 общинско присъединяване в тях; подкрепяне на построяването на техническа инфраструктура, благосъстоятелност на общините; предприятия за изкупуване и преправка за земеделска продукция; да се субсидират жилищни стратегии за млади квалифицирани кадри; да се подкрепи построяването и активността на денонощни аптеки в дребните обитаеми места и доста други ", уточни Бурджев. Той сподели, че Българска социалистическа партия ще внесе законопроекта още в идната парламентарна сесия и че от опозицията ще чакат в най-кратки периоди да бъде сбъднат, както и че Българска социалистическа партия мощно се надява до края на есента законопроектът да влезе в действие.

Депутатът на левица акцентира, че Българска социалистическа партия е единствената поредна и ясно откроена съпротива в Народното събрание.Дадепресни образци - изключителната парламентарна комисия за надзор на разноските за битка с COVID-19, основана по самодейност и предложение на Българска социалистическа партия, както и това да могат да се издават наредби в изключителното състояние освен от здравния министър, а от целия Министерски съвет, което Бурджев подсети е предложение на левицата. Той посочи, че Българска социалистическа партия не е просто съпротива, а че е интензивно участваща градивна съпротива.

" Ние предлагаме редица ограничения и стойностни оферти, казусът е неналичието на чуваемост от страна на ръководещите. Българска социалистическа партия е срещу ограничения от вида на " 60/40 " - ограничения от изгода на извънредно дребен брой от компаниите, подпомагащи огромните предприемачи и работодатели, което го демонстрира формалната статистика. Управляващите предложиха даването на безлихвени заеми, ние предложихме действителна финансова поддръжка за най-затруднените български жители, под формата на държавни грантове и в размер на една минимална работна заплата плюс осигуровките към нея. Това не са ограничения единствено за едрия и огромен бизнес ", акцентира националният представител от социалистическата партия.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР