Законът за личния фалит остава за следващия политически сезон. Това

...
Законът за личния фалит остава за следващия политически сезон. Това
Коментари Харесай

Искрен Вселинов: Дълговото робство е отменено доста отдавна

Законът за персоналния банкрут остава за идващия политически сезон.

Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация.

Не сме се отказали от Закона за персоналния банкрут. Имахме работна среща с ГЕРБ и Емил Радев  Емил Радев Емил Йорданов Радев е варненски юрист и политик. Депутат от ГЕРБ в 41 и 42-то (до юли 2014), те набелязаха промени, които ние не сме засегнали и ще го създадем. Сега ще подкрепим 10-годишната отминалост, само че при започване на идващия политически сезон ще внесем цялостния закон и до края на политическия сезон би трябвало да го приключим, изясни Веселинов.

Дълговото иго е анулирано от дълго време, съобщи депутатът.

Веселинов разяснява и диалозите с ГЕРБ във връзка доброволните отряди, които отпаднаха като текст от Закона за Министерство на вътрешните работи и това провокира спор в управническата коалиция. В Министерство на вътрешните работи има мнение, че доброволните отряди ще бъдат негативна оценка за работата на полицията, сподели Веселинов. Силно се надявам да сме убедили ГЕРБ по този начин, както е записано в съглашението с ГЕРБ, сподели той по отношение на доброволните отряди, които по думите му попадат като текст в съглашението с ГЕРБ.

Вътрешна македонска революционна организация имаме изрично мнение, че НСО в този си тип не би трябвало да съществува. За нас е неуместно този излишък от Управление безопасност и охрана (Пето управление н да е в този тип. Всичко, което може да прави НСО го прави и полицията. В целия свят НСО е част от полицията. В случая терзанията на президента е че жандармерията ще дублира отговорности на НСО, разяснява още той.

Искрен Веселинов: Против НСО сме, под въпрос е правото на Радев да я ръководи
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР