Нидерландският парламент не изрази скръбта си за смъртта на иранския

...
Нидерландският парламент не изрази скръбта си за смъртта на иранския
Коментари Харесай

Нидерландски депутати: Иран и светът загубиха брутален варварин

Нидерландският парламент не изрази скръбта си за гибелта на иранския президент Ебрахим Раиси, който почина при хеликоптерна злополука.

Вместо това, те подчертаха закононарушенията на властническия и непоколебим ислямски ирански режим, като няколко депутати използваха прякора за Раиси - „ касапина от Техеран “. Тази информация беше предадена от Националната осведомителна организация на Нидерландия, АНП.

Лидерът на Партията на свободата Герт Вилдерс резервира безмълвие по отношение на гибелта на Раиси, само че изрази

вяра, че Иран скоро още веднъж ще стане световна страна,

а иранският народ ще бъде освободен от " потисническия и безчовечен режим на ислямските молли ". Вилдерс по-рано назова " взаимност със злото " помощта, която европейският комисар Янез Ленарчич предложи в неделя за издирването на изчезналия тогава хеликоптер на Раиси.

Депутатът от Народната партия за независимост и народна власт Рубен Брекелманс съобщи в пост в обществената мрежа " Екс ", че мислите му се насочват преди всичко към безбройните жертви на Раиси.

" Иран и светът изгубиха жесток вандал ",

е неговото умозаключение. Брекелманс има вяра, че Раиси в действителност е трябвало да лежи в пандиза до живот за всичките си закононарушения, наказване, което по думите му в този момент е избегнал.

Членът на партията D66 Ян Патерноте уточни, че починалият ирански президент не е бил другар на Нидерландия. „ Раиси е виновен за стотици изтезания, той насочи Иран към още по-консервативен курс и подписа съюз с Путин. Той трансформира Иран в съветска фабрика за дронове, “ декларира той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР