Законът на привличането е една от най-актуалните теми в нашето

...
Законът на привличането е една от най-актуалните теми в нашето
Коментари Харесай

Ето как можете да накарате съдбата да донесе успех, любов и пари в живота ви

Законът на привличането е една от най-актуалните тематики в нашето съвремие. И е доста значимо да го владеете. Неслучайно доста експерти разясняват, че каквото мислим, каквото пресъздаваме, това и ще получим в действителния живот.

Затова мислете за хубави неща, мечтайте самоуверено и се наслаждавайте на подаръците на Вселената.

Бъдете уверени. Вземи лист хартия и напишете на него три неща, които не харесвате в себе си и три неща, които харесвате. Всеки ден поглеждайте листчето и благодарете за това, което имате и което харесвате. Така ще се научите да се цените повече и да не се измъчвате ненужно.



Привличайте обич! Необходими са ви две червени или розови свещи и малко захар. Хванете едната свещ и я доближете до сърцето си. Целта е да "влеете " в нея това, което е вътре във вас. След това вземете другата свещ и си представете какво желаете да получите от връзката си - любов, протекция, сигурност, топлота, физическо наслаждение. Поставете свещите една до друга, само че не доста близо, а сред тях "изградете " мост от захарта. След това си представете по какъв начин двете се приближават една до друга горящи и огънят им се слива в един доста мощен пламък.

Привличайте другарство! Често се сещайте за приятелите си, срещайте се общувайте. Направете си седмичен график. Понякога човек се изолира без да желае, заради липса на време и даже на мързел. А срещите постоянно раждат хрумвания. Бъдете положителни.



Привличайте пари! Представете си си какъв брой хубаво би било, в случай че не би трябвало да се тревожите за битовите сметки и парите, които оставяте в магазина. Вземете лист и химикал и „ преведете “ съответна сума на самата себе си – изберете стойност, която не е безобразно огромна, само че сигурно би облекчила множеството ви финансови терзания. Подпишете се и прибавете бъдеща дата (например след няколко години). Вселената към този момент знае какво очаквате от нея. Сега остава вашата молба да бъде чута и Вселената да проработи за вас.

Излъчвайте триумф! Дишайте концентрирано. И си мислете за това, което желаете да постигнете. Опишете на един лист всички свои стремежи и цели.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР