Законът на привличането е една от най-актуалните теми в нашето

...
Законът на привличането е една от най-актуалните теми в нашето
Коментари Харесай

6 ясни знака, че Законът на привличането работи за теб

Законът на привличането е една от най-актуалните тематики в нашето съвремие. Привличаме това, за което си мислим. Пишем фантазиите си на дребни листчета, които усърдно запечатваме, слагаме на особено за нас място вкъщи или измежду природата и обгрижваме с позитивната си сила.

Мислите ни, хубави или неприятни, рефлектират върху това, което ни се случва. Вселената чува само вибрациите ни с позитивен смисъл.

Ако най-голямото ти предпочитание е "Не желая да съм болна ", тя "ще чуе " единствено думичките "искам " и "болна ". Затова програмираме посоката си на "Искам да съм здрава ". Така Вселената "ще чуе " верните ни фантазии и ще направи тъй че да преживеем събитията от земния си път по най-правилния за нас метод.

 жена Thinkstock

Но даже и да познаваме добре Закона на привличането и да го използваме постоянно, има няколко сигурни знака, че той работи безотказно за нас. Знаците може да видите в нашата изложба тук.

Ако виждаме към себе си позитивни красиви положителни знаци, значи сме положителни хора и методът, по който живеем, ни зарежда с сила, стимулира, въодушевява и е най-подходящ за нас. Ние изпращаме обич към Вселената и тя улавя нашите високо прочувствени трептения и ни дава отговор със същото.

>>> Към галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР