Закон за декриминализиране на притежаването на малки количества твърди наркотици

...
Закон за декриминализиране на притежаването на малки количества твърди наркотици
Коментари Харесай

Къде разрешиха легално да се приема кокаин и хероин?

Закон за декриминализиране на притежаването на дребни количества твърди опиати влезе в действие  от 01.02.21 година в Орегон. Сред допустимите са хероин (до 1 грам), метамфетамин (до 2 грама), кокаин (до 2 грама) и редица други субстанции. Те към този момент престават да се смятат за причина за полицейски арест и следващо задържане, осведоми ТАСС. Вместо това, човек, за който се откри, че има опиати у себе си, ще бъде санкциониран със 100 $ . В краен случай управляващите могат да наредят на хипотетичния наркоман да се подложи на медицински обзор и следваща консултация с доктор, с цел да откри дали се е развила взаимозависимост.
Инициативата на Орегон за декриминализиране на притежаването на дребни дози твърди опиати беше сложена на гласоподаване на общите избори. Тя беше подкрепена от 55,8% от гласоподавателите в щата. Според локалните управляващи с влизането в действие на този закон страната ще понижи броя на присъдите за владеене на твърди опиати с повече от 90%. През 1973 година Орегон отстрани закононарушението за владеене на марихуана, а през 2014 година беше признат закон, разрешаващ развлекателната приложимост на канабис в цялата страна . В същото време, както показва телевизионната компания ABC, локалните управляващи не обмислят опцията за цялостна заверка на твърдите.
 Джамбазки отговори на Слави: А ти използваш ли опиати? Джамбазки отговори на Слави: А ти използваш ли опиати?
Не познавам барабаниста на “Канарите ”, не разясня неговия проблем. Познавам Станислав Трифонов. Познавам го задоволително доб...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР