Закъсалият тим на Еспаньол подписа с нападателя на Бенфика Раул

...
Закъсалият тим на Еспаньол подписа с нападателя на Бенфика Раул
Коментари Харесай

Еспаньол счупи трансферния си рекорд

Закъсалият отбор на Еспаньол подписа с нападателя на Бенфика Раул де Томас за сумата от 22 млн. евро, счупвайки трансферния си връх в опит да избегне изпадането от Ла Лига.

Клубно изказване в четвъртък показа, че 25-годишният испански нападател е подписал шестгодишен договор с каталунския тим, който сега е на дъното в класирането – на четири точки от избавителната зона.

Еспаньол не оповести финансови елементи към договорката, само че съгласно медиите тя е на стойност 22 млн. евро – повече от два пъти спрямо предходния им връх от 10.5 млн. евро за подписа на аржентинския нападател Матиас Варгас от Велес Сарсфийлд предходната година.

Де Томас излезе от академията на Реал Мадрид, само че по този начин и не изигра мач за клуба е Примера Дивисион. Той обаче върна Райо Валекано в Ла Лига през 2018 и осъществя 14 гола през миналата акция. Добрата му форма докара до трансфер в Бенфика за 20 млн. евро, само че той изигра едвам шест мача за португалския първенец, в които по този начин и не означи попадение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР