Захарта е наркотик, откажете се от нея.До 900 калории само

...
Захарта е наркотик, откажете се от нея.До 900 калории само
Коментари Харесай

Какво ви очаква, ако спрете да ядете захар

Захарта е опиат, откажете се от нея.

До 900 калории единствено от захар поемаме на ден . Дори да не пиете кафето си сладко, захарта се крие на неподозирани места, като сосове, мляко и нискомаслени храни.

Като прибавим към това и естествените източници на захар като плодове, мляко и самун, разбирате за какво ви е мъчно да намалите килограмите си.

Надяваме се, че откакто прочетете тази публикация до дъно, ще имате задоволително аргументи да спрете да консумирате храна, богата на захар. Чакат ви единствено положителни неща, също както като да откажете цигарите .

И по този начин, ето какво ще ви чака, в случай че спрете да ядете захар:

1. Сърцето ви ще е щастливо

Захарта покачва равнището на инсулин в кръвта, което пък задейства симпатиковата нервна система, покачва кръвното налягане и пулса.

Спрете ли захарта, след две седмици неприятният холестерол ще намалее с 10%, а триглицеридите с от 20 до 30%. Пулсът ви ще се възстановява и сърцето ви няма да препуска лудо, като че ли го гони стадо вълци.

2. Ще се отървете от пъпките

В голямата си част акнето при възрастните се дължи на неприятна храна. Захарта усилва риска от инфектиране на всичко, в това число и на кожата. Дори да се откажете единствено от подсладените газирани питиета, това внезапно ще усъвършенства положението на кожата ви.

Да не гооврим, в случай че си останете „ единствено “ на захарта от плодовете.

3. Ще обърнете тил на диабета

Захарта образува мазнинен пласт към черния дроб. Това утежнява работата на панкреаса, който отговоря за инсулина. Останете ли си със същото количество захар , диабетът вид 2 безусловно чука на вратата. Но пък спрете ли сладкото, последователно тялото ще обработи непотребната захар и още веднъж ще влезе във форма.

4. Ще сте в отлично въодушевление

Повечето хора свързват сладкото с оправяне на настроението. Спрете ли да давате на тялото си опиатът, наименуван захар, след първичния „ потрес “, то бързо ще свикне с естествената обстановка и ще спрете да изпитвате внезапната промяна на настроението, която постоянно изисква „ единствено малко шоколадче “.

5. Ще спите по-добре

Първоначално ще е предизвикателство да устоите на желанието за нещо сладко в 4 часа следобяд . Тогава всички имаме потребност от малко спомагателна сила, с цел да изкараме деня до края.

Заместете шоколада, сладкишите и бонбоните с плод или фреш и единствено след няколко дни ще установите по какъв начин и вечерният ви сън се е подобрил, и сте по-енергични денем.

Запомнете, захарта дава бърза, само че „ нестабилна “ сила.

6. Ще поумнеете

Захарта попречва умеенето за учене и запаметяване. С годините прекомерно доста захар може да повреди опцията за връзка сред мозъчните кафези. Така че, в случай че желаете да сте умни, не яжте захар.

Отнася се и за децата ви.

7. Най-сетне ще отслабнете тези 3 последни кг

Ограничаването на захарта ще ви помогне да се концентрирате върху по-здравословни храни. И незабелязано, до момента в който хрупате ядки вместо вафли, едни 3-4 кг за 4 месеца ще си отидат безследно.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР