Загубата на Арда (Кърджали) с 0:2 от израелския Апоел Беер

...
Загубата на Арда (Кърджали) с 0:2 от израелския Апоел Беер
Коментари Харесай

След този мач Гайтански казал: Край с Арда!

Загубата на Арда (Кърджали) с 0:2 от израелския Апоел Беер Шева на 22 юли на „ Арена Арда “ подтикнала предприемача Румен Гайтански към дефинитивно решение: завършек на финансирането на футболния клуб в Кърджали. Това разкриха пред 24rodopi.com чудесно осведомени източници, осведомени с цялата скица на финансиране на кърджалийския тим.

Два пъти преди загубата на „ сините от Кърджали “ от Апоел в евротурнира Лига на конференциите Гайтански спирал паричните потоци към „ Арда 1924 “ – през април 2020 година и през юли същата година. Предприемачът развързвал кесията още веднъж поради положителните резултати и начертаната от оперативното управление картина на оптимизъм – „ в случай че тимът се класира за евротурнирите и в профил един противник, бюджетът за сезон 2021/2022 ще се върже “.

От четирите български тима, добили право на присъединяване в евротурнирите тази година, на „ Арда 1924 “ се падна най-силният противник. Възпитаниците на Николай Киров изгубиха от „ Апоел “ първия мач вкъщи с 0:2, а реванша в израелския град Петах Тиква с 0:4. Сайтът Dsport разгласи сензационно, че Румен Гайтански към този момент не е спонсор на „ Арда 1924 “. „ Мога да потвърдя, че Румен Гайтански към този момент няма да бъде покровител на „ Арда “ Кърджали и стопира финансовата прехрана на клуба. Ние до този миг бяхме негови финансови сътрудници и също се отдръпваме “, декларира Стефан Пешев, който е апетитен за „ дясна ръка “ на Гайтански в бизнес плановете му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР