Загуба с 1:3 от лидера във Втора лига Царско село

...
Загуба с 1:3 от лидера във Втора лига Царско село
Коментари Харесай

Царско село удари Оборище пред погледа на тоточенгета

Загуба с 1:3 от водача във Втора лига Царско село запис борещият се за оцеляване Оборище(Панагюрище) в домашен мач от 25-тия кръг.

Победата пък бе първа за " царете ", откакто те записаха преди този момент две следващи загуби от Лудогорец II и Ботев (Враца).

В първите минути на мача двата отбора си размениха по един гол. Най-напред Георги Коруджиев откри за гостите, само че Мариян Наплатанов изравни за отбора от Панагюрище. След това обаче голмайсторът на лигата Светослав Диков взе нещата в свои ръце и осъществя два гола за крайния триумф. Диков се разписа в края на първата част и при започване на втората и събра 21 гола за лидерската си позиция при стрелците.

На мача в Панагюрище участваха тотополицаи. Имало е сигнал подаден от Системата за ранно предизвестие на УЕФА, откъдето на няколко пъти са получавали информации за съмнителни мачове на двата тима.

Тоточенгетата наблюдават за нередности и странни обстановки, а въз основата на информацията от другите букмейкърски къщи има мониторинг на паричните потоци. Сред съмнителните мачове попадат и двете победи на Царско село с по 3:2 като хазаин и посетител над Несебър.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР