Загуба на рефлекси у пилотите е причината за катастрофата на

...
Загуба на рефлекси у пилотите е причината за катастрофата на
Коментари Харесай

Загуба на рефлекси у пилотите е причината за инцидента с военния хеликоптер отпреди месец

Загуба на рефлекси у водачите е повода за злополуката на военния хеликоптер Ми-17 отпреди месец. Това сподели в телевизионно изявление военният министър Красимир Каракачанов. При случая починаха двама водачи, а трети член на екипажа беше ранен.

След като излезе отчетът на специалистите за злополуката край Пловдив, министър Каракачанов отхвърли версията за техническа нередовност.

Заместник-министърът на защитата Анатолий Величков съобщи, че военното министерство е подхванало ограничения за възобновяване на летателната валидност на авиацията ни.

" На всички е ясно, че положението на летателната ни техника не е най-хубавото и министерството предприе нужните ограничения за възобновяване на летателната валидност освен на хеликоптерната авиация, само че, както е известно, и с подписването на контракта за поддръжка, интегрирана логистична поддръжка на МиГ-29 до 2021 година. Предстои работа по подписване на контракт за поддръжка и за възобновяване на летателната валидност на щурмовата авиация Су-25 ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР