Загрижена съм от многобройните на демонстрациите в София. Това заявява

...
Загрижена съм от многобройните на демонстрациите в София. Това заявява
Коментари Харесай

Глас от Съвета на Европа: Българските власти да накажат нападателите на журналисти

Загрижена съм от многочислените на демонстрациите в София ”. Това декларира Дуня Миятович, комисар на Съвета на Европа по човешки права.
„ Съобщава се, че няколко публицисти са били бити и обгазени на конфликтите през вчерашния ден в София сред служители на реда и стачкуващи. Съобщава се, че един публицист е бил арестуван с часове, а на други е била развалена професионалната техника “, се показва в нейното изказване.
 АЕЖ: Журналистът Димитър Кенаров е обект на полицейско принуждение, ритан е в главата и лицето (СНИМКА) АЕЖ: Журналистът Димитър Кенаров е обект на полицейско принуждение, ритан е в главата и лицето (СНИМКА)
Асоциацията на европейските публицисти - България остро осъжда противозаконния арест и полицейското принуждение над журналиста и публицист Димитър...
„ Насилието против публицисти, изключително от страна на държавни сътрудници, опонира на задължението на страните да поддържат независимост на печата и да пазят сигурността на публицистите “ , безапелационна е Миятович.
„ Поради това
Също по този начин незабавно би трябвало да се дадат ясни указания на полицейските чиновници да зачитат свободата на печата и да разрешават на публицисти и медийни експерти да отразяват безвредно демонстрациите “, приканва тя, представена от БГНЕС.
След 22.00 ч. на площада пред новата постройка на Народното събрание, в региона на триъгълника на властта, избухнаха конфликти.
 Майката на задържан и обичай публицист: Мутрата Борисов ще разбере какво значи майка да застане против него Майката на задържан и обичай публицист: Мутрата Борисов ще разбере какво значи майка да застане против него
Синът ми, журналистът Димитър Кенаров, се прибра доскоро (04:30ч. сутринта) от Министерство на вътрешните работи. Това е написал той в Туитър (@dkenarov): " Дне...
Около 3.00 часа през нощта бяха вдигнати блокадите на основните кръстовища в столицата - Орлов мост и Ректората. Това е станало по кротичък метод, прецизираха от Столична дирекция на вътрешните работи.
Вчера беше 56 ден на митингите в цялата страна. Гражданите упорстват за оставката на премиера Бойко Борисов, основния прокурор Иван Гешев и провеждането на почтени парламентарни избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР