Загреб. Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо задоволи интереса на бесните

...
Загреб. Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо задоволи интереса на бесните
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: На терена имаше само един отбор, страхотен професионализъм

Загреб. Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо задоволи интереса на гневните почитатели на отбора след отпадането от Лига Европа и проговори пред медиите след загубата с 0:3 в Загреб от локалния Динамо. Лондончани дойдоха със самочувствие след 2:0 в първата среща, а португалецът акцентира, че е предизвестил да няма подценяване.

" Казах им да водят играта, да преобладават. Още при 0:0 им споделих, че в случай че не вършат по този начин, ще имаме проблеми. Повтарях, че мачът е значим.

В същото време отношението на Динамо е похвално. Страхотен професионализъм. На терена имаше единствено един тим. Те оставиха всичко на терена - кръв, пот даже малко сълзи в края. Влязох в съблекалнята им, с цел да ги поздравя.

Чувствам се неловко, че на фона на цялата подготовка, която организирахме, в този момент съм тук при вас и би трябвало да проучвам загуба и отпадане.

Футболът не е единствено качеството на тимовете, само че и отношението им по време на мача. Съжалявам, че тимът ми не завоюва, само че съм по-тъжен от отношението на играчите ", разяснява Моуриньо.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР